За шеста поред година БГ Радио посвети акустичен концерт на Ана-Мария

...
За шеста поред година БГ Радио посвети акустичен концерт на Ана-Мария
Коментари Харесай

БГ Радио с акустичен концерт в памет на Ана-Мария Тонкова

За шеста подред година БГ Радио посвети акустичен концерт на Ана-Мария Тонкова . Екипът на радиото дружно с доста музиканти и другари, сподели своето почитание и признателност към дългогодишния музикален шеф и един от основателите на медията.

Сред специфичните посетители на събитието беше Тони Димитрова . Певицата, притежател на премията на БГ Радио " БГ подстрекател 2015 " на името на Ана-Мария Тонкова, посвети своите обичани песни на Ани онлайн в ефира.

Един от най-емоционалните моменти в концерта беше неизпратеното писмо на Тони към Ани, чиито текст развълнува всички присъстващи посетители, сътрудниците от БГ Радио и близки родственици на Ани. С него певицата споделя на Ана Мария персонални страсти, приятни мемоари и спокойствието, че радиото продължава да дава криле на хубавата българска музика със същата плам и отдаденост както в неговия старт.

" Изключително добър, свестен, спокоен, добросърдечен и всеопрощаващ човек. Тя беше освен безоблачен, само че и човек за обичане. Това е един различен тип концерт, с друго чувство, като към безценен човек, който не знаеш дали ще те чуе ", сподели певицата Тони Димитрова.

" В непосредственост до студиото ни седи една огромна нейна фотография, както и на компютъра в студиото ни. Ние всеки ден сме си с нея ", сподели още водещата в БГ Радио Богдана Трифонова.-->

Повече детайлности, фотоси и видео от концерта на БГ Радио, могат да се намерят на. Всички пропуснали да чуят „ Песен за Ани “ 6, могат да гледат запис от концерта в формалния на БГ Радио.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР